Bezoekersvoorwaarden

HET IS GOED OM HET VOLGENDE VOORAF TE WETEN

Bij uw bezoek aan ons museum, in de breedste zin van het woord, gelden onze volgende bezoekvoorwaarden:

Het Museum is privéterrein. Bezoek is alleen toegestaan tijdens de op onze website aangegeven openingstijden en doordeweeks op afspraak. Buiten deze openingstijden, is de toegang verboden.

Voor museum- en of evenementbezoek moet u een geldig toegangsbewijs hebben, te koop bij de ons museum, of online.

Het museum is niet aansprakelijk voor onjuiste informatie van anderen.

Door uw bezoek stemt u er automatisch mee in dat u verantwoordelijk bent voor uw eigen veiligheid en het museum niet aansprakelijk is voor schade, behalve bij grove nalatigheid van het museum.

Verkoop of reclame maken is niet toegestaan, behalve met onze schriftelijke instemming vooraf.

Het maken van (semi-) commerciële geluids- en/of beeldopnames is verboden, behalve met schriftelijke instemming vooraf door het museum.

 

U BENT IN BEELD!

Door uw bezoek stemt u er automatisch mee in dat u gefilmd kunt worden door onze beveiligingscamera’s en dat het beeldmateriaal door ons bewaard wordt.

Veel bezoekers fotograferen en filmen. Als u niet in beeld wilt komen, maak dit dan bijtijds aan de fotograaf of filmer duidelijk. Het museum is niet aansprakelijk voor ongeoorloofd beeldgebruik door derden.

Wij mogen beeldmateriaal over het museum dat door u via internet wordt gedeeld hergebruiken voor eigen promotiedoeleinden.

 

EXTRA VOORWAARDEN I.V.M. CORONA

Hygiënemaatregelen:

  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Was vaker uw handen
  • Draag een mondkapje
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Schud geen handen

Maatregelen bij gezondheidsklachten:

  • Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis.
  • Heeft u verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, en dat is ook van toepassing op huisgenoten.

Deze voorwaarden zijn gebaseerd op de algemene voorwaarden van het museum, die onverkort van kracht zijn op uw bezoek hier inclusief aanvullende maatregelen rondom het coronavirus. Al uw suggesties of kanttekeningen kunt u naar ons mailen via: secretaris@alouettemuseumbarneveld.nl

We hopen dat u een mooie dag hebt!