Binnenkort: Onze eigen Simulator!

Binnenkort: Onze eigen Simulator!

Onze Foundation is constant in ontwikkeling en denken we na hoe we een groter publiek geïnteresseerd kunnen krijgen voor alles wat wij doen. Maar dat is niet het enige. Met het alsmaar groeiend tekort aan technisch personeel willen we onze aantrekkingskracht vergroten. Daarom is het binnenkort mogelijk om met onze eigen nieuwe Simulator Alouette III te vliegen! Maar kun je vliegen met elk toestel die je wilt. Waar je maar wilt.

De Simulator wordt op dit moment speciaal voor ons gebouwd in Oostenrijk door en met vrienden van de D-A-F. Het wordt getest door echte Alouette III piloten die nog actief zijn in de Oostenrijkse Luchtmacht. Het wordt een high-end Sim voor de Profi, maar ook voor als je nog nooit een helikopter hebt bestuurd is het geschikt gemaakt. Onze Simulator is mobiel, en dus zullen we ook een aantal keren in het jaar op locatie staan. 

Beeld je in dat je met een Grasshopper waar dan ook in de wereld kunt opstijgen en rondvliegen. Of je kiest voor een ander modellen zoals Apache of Chinook? Vlieg bijvoorbeeld over je eigen woonplaats of huis! Het kan allemaal met de zeer realistische Simulator waarbij je een fenomenaal beeld krijgt voorgeschoteld. Alle Donateurs zullen in de gelegenheid worden gesteld om als eerste kennis te maken met dit unieke project.

Volg dit project op onze website, Dan zien we elkaar wellicht in het nieuwe jaar om kennis te maken met onze Simulator?